МРТ - золотий стандарт у діагностиці захворювань і пошкоджень суглобів

      

Відділення діагностики ДУ ІТО НАМНУ:
+38(044)288-01-31 (КТ/МРТ),
+38(095)922-38-93 (КТ/МРТ)

Опублікований: 02.11.2018

Кращий спосіб «розглянути» проблему з усіх боків - отримати зображення з високим ступенем деталізації необхідної обла. Завдяки науковому прогресу, сьогодні це можливо за допомогою магнітно-резонансної томографії (МРТ) та комп'ютерної томографії (КТ).

Магнітно-резонансна томографія (МРТ) у всьому світі визнаний як єдиний «золотий стандарт», який отримав свій високий статус завдяки своїм незамінним достоїнств. МРТ - діагностичне дослідження внутрішніх органів, тканин і кісткових структур, засноване на застосуванні магнітного поля високої потужності. Головні його переваги - абсолютна безпека і нешкідливість (в порівнянні з іншими дослідженнями, в основі яких лежить використання рентгенівських променів і при дотриманні деяких правил безпеки). Наступним важливим фактором переваги МРТ є висока точність отриманих знімків, на сьогоднішній день це самий інформативний спосіб досліджувати захворювання нервової системи, опорно-рухового апарату, суглобових і м'язових систем ... МРТ ідеально підходить для первинної діагностики: це буквально єдиний спосіб виявити новоутворення на самій ранній стадії , вірно провести оцінку як нових, так і вже застарілих травм. Для проведення процедури необов'язково профільний напрям лікаря, пройти дослідження можна за власною ініціативою, а з розшифровкою знімків допоможуть на подальшій консультації. Для отримання кращого результату вам необхідно звернути увагу на кілька моментів: пам'ятайте, що чим вище потужність МР-томографа, тим точніше буде зображення (найоптимальніший варіант - апарат потужністю 1,5 Тесла). Не менш важлива і кваліфікація фахівця, який проводить дослідження і готує висновок.

У відділенні Діагностики Інституту травматології та ортопедії НАМН України магнітно-резонансна томографія проводиться на апараті Philips Achieva 1.5 тесла, канальний, (виробництво Нідерланди). Дана машина поєднує в собі все необхідне для отримання зображення високої якості і вважається кращою при діагностиці захворювань і пошкоджень опорно-рухового апарату. Записатися на процедуру або отримати консультацію можна за телефоном +38 (044) 288-01-31 (КТ / МРТ), +38 (095) 922-38-93 (КТ / МРТ) вартість дзвінка відповідно до тарифів Вашого оператора.

Обговорення (2)

СЕРГЕЙ М. | 02.11.2018

В каких случаях противопоказана магнитно-резонансная томография?

СПЕЦИАЛИСТ | 02.11.2018

Неотложные состояния (шок, коллапс...) женщинам в первый триместр беременности; необходима постоянная искусственная вентиляция; есть любые ферромагнитные и кохлеарные импланты; стимуляторы нервов; аппараты на сердце (водители ритма и т.д.); инсулиновые помпы; пациенту ранее вживляли в тело или голову металлические спицы или провода; гемостатические клипсы; страх ограниченных пространств или закрытых помещений.

Додати комментар:

{insert 'file:chunks/formit/formit_contact.tpl'}

Інші матеріали

{insert 'file:chunks/site_styles.tpl'}