Онлайн-курс AO Trauma 2021

AO Trauma - Онлайн-курс - Основні принципи лікування переломів (Basic Principles of Fracture Management Essentials) 2021

Опублікований: 01.05.2021

AO Trauma - Онлайн-курс - Основні принципи лікування переломів (Basic Principles of Fracture Management Essentials) 2021

Джерело: https://aotrauma.aofoundation.org/about/news/news-2021/2021_04-online-course-basic-principles-essentials

 

AO Trauma - Онлайн-курс - Основні принципи лікування переломів (Basic Principles of Fracture Management Essentials) 2021

У 2020 році AO Trauma успішно запустила і провела онлайн-курс «Основні принципи лікування переломів», в якому взяли участь фахівці з усього світу. Щоб задовольнити високий попит на цю пропозицію, ми раді оголосити про терміни проведення цього курсу самонавчання, що модерується експертами, на 2021 рік.

 

Однією з найбільших переваг цього інноваційного формату є те, що за відсутності особистих зустрічей (F2F) учасники можуть вивчати основні принципи лікування переломів у зручному для них темпі, переглядаючи записані лекції та відео з практичними вправами.

Крім того, вони проходять кілька навчальних блоків з моделювання 2D «Touch Surgery», щоб розвинути та покращити свої практичні знання та навички.

Міжнародні експерти-викладачі уважно контролюють процес навчання.

Окрім публікації складних випадків для обговорення, вони відповідають на питання учасників на дискусійному форумі та забезпечують живий обмін думками між учасниками та викладачами.

На сьогоднішній день більше 300 слухачів вже пройшли перші два курси і оцінили їх дуже позитивно. В анонімному опитуванні після курсу учасники прокомментували:

 

«Мені дуже сподобався цей віртуальний курс, і я з нетерпінням чекаю можливості відвідати курс F2F»,

«Курс був правильним та практичним, це зручний спосіб навчання», та

«Я високо оцінив можливість познайомитися з міжнародними викладачами та учасниками».

Структура курсу «Основні принципи лікування переломів»

Курс розділений на сім послідовних модулів. Кожен модуль складається з лекцій, дискусій, відео практичних вправ та моделювання. Курс можна пройти за чотири тижні.

Цей онлайн-курс слугує підготовкою до традиційного курсу «Основні принципи F2F», а не замінює його.

Курс дає учасникам можливість отримати уявлення про принципи лікування переломів, а також надає компонент знань у навчальній програмі. Учасникам пропонується відвідати курс F2F в якості подальших заходів, щоб освіжити свої знання і додати нові навички в свою повсякденну практику.

Заброньйте місце у найзручніший для вас час

Наступний травневий курс вже повністю заброньовано, тому не пропустіть нагоду і забронюйте місце на наступних курсах.

Найближчі курси доступні для бронювання:


Інші матеріали