Ukraine Orthopaedic Trauma Fellowship from McMaster University

      

Канадська програма клінічного стипендіального стажування для українських хірургів-ортопедів від Університету МакМастера - Ukraine Orthopaedic Trauma Fellowship from McMaster University

Опублікований: 21.02.2024

Канадська програма клінічного стипендіального стажування для українських хірургів-ортопедів від Університету МакМастера.
Ukraine Orthopaedic Trauma Fellowship from McMaster University

Джерело: https://www.facebook.com/AOTRAUMAUKRAINE
Вітаю. Маємо неймовірну новину, вперше Українські лікарі можуть відвідати справжній Fellowship - Канадська програма клінічного стипендіального стажування для українських хірургів-ортопедів від Університету МакМастера
Ukraine Orthopaedic Trauma Fellowship from McMaster University
 
Програма стажування пропонує українським хірургам-ортопедам, які знаходяться на початку своєї кар’єри (2-10 років практики), спеціалізовану підготовку із передових методів лікування складних травм кінцівок і таза з Hamilton Health Sciences (HHS) ортопедо-травматологічною службою (OTS) в м. Гамільтон, провінція Онтаріо, Канада.
 
Стипендіати прийматимуть участь в організації регіональної ортопедичної травматологічної служби, а також у наданні безпосередньої хірургічної допомоги пацієнтам в операційній із застосуванням передових методик в ортопедії та дотичних сферах (пластична та реконструктивна хірургія, мікросудинна хірургія, хірургія хребта, реанімація після травм тощо).
 
  • Тривалість стажування – 3 місяці.
  • Кількість місць – 4.
  • Період - протягом 2024-2025 навчального року.
  • Дати початку – 2 липня 2024 р., 1 жовтня, 2024 р., 6 січня, 2025 р., 1 квітня 2025 р.
 
КРИТЕРІЇ ВІДПОВІДНОСТІ
  • Активно практикуючий в Україні дипломований лікар зі спеціалізацією в ортопедо-травматологічній хірургії.
  • 2-10 років досвіду самостійної практики після інтернатури.
  • Володіння англійською мовою на рівні, достатньому для взаємодії з медичними/хірургічними фахівцями щодо складних випадків і методик.
* Програма не передбачає послуг перекладу.
*Студенти-медики та інтерни до участі не розглядаються.
Для прийняття участі у відборі заповніть аплікаційну форму за посиланням:
 
 
Стипендія стала можливою завдяки організаційній підтримці проекту ASSIST Ukraine та фінансовій підтримці Фундації «Будучність» (BCU Foundation).
 
Українські лікарі можуть відвідати справжній Fellowship - Канадська програма клінічного стипендіального стажування для українських хірургів-ортопедів від Університету МакМастера Ukraine Orthopaedic Trauma Fellowship from McMaster University Українські лікарі можуть відвідати справжній Fellowship - Канадська програма клінічного стипендіального стажування для українських хірургів-ортопедів від Університету МакМастера Ukraine Orthopaedic Trauma Fellowship from McMaster University

Інші матеріали