Блоги, клінічні випадки, випадки з практики

     
Сакроілеїт. Коли болить спина, а причина не в ній
12.02.2024 12:56

Сакроілеїт – підступне та небезпечне захворювання крижово-клубового зчленування (articulátio sacroiliáca) запального або дегенеративно-дистрофічного характеру

Синдром грушоподібного м’яза (Piriformis syndrome, тунельна невропатія сідничного нерва)
10.01.2024 22:07

Синдром грушоподібного м’яза (Piriformis syndrome, тунельна невропатія сідничного нерва). Причини, симптоми, особливості діагностики та лікування, реабілітація, прогноз.

Біль (Pain). Прокляття чи спасіння?
02.11.2023 11:42

Біль у травматології-ортопедії. Що робити, коли біль не минає, або повертається без видимих причин?

Металоостеосинтез
02.11.2022 13:35

Металоостеосинтез (МОС переломів) є одним з основних методів при лікуванні нестабільних переломів довгих трубчастих кісток, а часто єдино можливим (крім ендопротезування пошкодженого суглоба) особливо при внутрішньосуглобових переломах з порушенням цілісності суглобової поверхні, багатоуламкових переломах з великим зміщенням та великих кісткових дефектах.

Синдром клубово-поперекового м'яза (СКПМ), міофасціальний синдром клубово-поперекового м'яза, тендиніт клубово-поперекового м'яза
16.07.2022 12:44

Чому про клубово-поперекові м'язи часто забувають? Як зрозуміти, що біль викликаний саме ними? Який лікар вам допоможе? Клубово-поперекові м'язи - одині з найбільш непередбачуваних і підступних м'язів нашого тіла. Беручи участь практично у всіх рухах нижніх кінцівок та попереку, вони часто стають причиною болю.