Hallux valgus - Корекція деформації першої плеснової кістки

      

Корекція деформації hallux valgus титановою пластиною від провідного польського виробника імплантів для травматології- ортопедії «ChM» та представник в Україні ТОВ «ХМ»

Опублікований: 19.05.2021

Про проблему лікування так званої «кісточки», або деформації першої плеснової кістки  - hallux valgus ми вже писали у матеріалі Халлюкс вальгус (hallux valgus) вальгусна деформація

Сьогодні ми хочемо поділитися інформацією від учасника проекта "Травматологія та фармакологія: точки дотику" ТОВ "ХМ" офіційного представника всесвітньо відомої польскої компанії "ChM" яка є одним з лідерів у розробці та впровадженні імплантів та інструментів для нейрохірургії, травматології-ортопедії та хірургії.

Корекція деформації першої плеснової кістки, так званої «кісточки», офіційно - hallux valgus  

Корекція деформації першої плеснової кістки, так званої «кісточки», офіційно - hallux valgus.

Компанія «ChM» пропонує рішення для радикального хірургічного усунення даної проблеми. В ході операції кістці надається правильна форма, а належне її положення фіксується відповідною титановою пластиною. Цей метод набув значної популярності серед лікарів та пацієнтів, адже дозволяє значно скоротити складний та болісний етап реабілітації. Мобілізація пацієнта після даної операції в спеціальному ортопедичному взутті (туфлі Барука) дозволяється на наступний день після операції.
 


Інші матеріали