Об’єднані сили АО та Davos Digital Forum

      

Об’єднані сили АО та Davos Digital Forum: безкоштовна жива трансляція 28 січня 14 січня 2021

Опублікований: 15.01.2021

Об’єднані сили АО та «Davos Digital Forum»

28 січня «Davos Digital Forum» вестиме пряму трансляцію зі штаб-квартири АО в Давосі в рамках спеціального випуску, присвяченого здоров’ю. Авторитетні експерти та провідні представники бізнесу з усього світу зберуться для вирішення найбільш важливих проблем, з якими наразі стикається ця сфера.

У своїй програмній промові «Майбутнє хірургії» обраний президент АО Флоріан Гебхард (Florian Gebhard) опише останні значні здобутки цифрових технологій для хірургів, медичних працівників, медичних закладів та пацієнтів. Він розгляне питання про те, як змінилась хірургія протягом останніх 170 років, з моменту вина ходу анестезії, а що залишилось без змін. Він також говоритиме про партнерство між лікарем та пацієнтом на тлі цифрової революції, роботизованої хірургії, тестування генома, тривимірного біодруку, штучного інтелекту, доповненої та віртуальної реальності.

Професор Р. Джефф Річардс (R Geoff Richards), виконавчий директор АО з питань науково-технічних досліджень, та Мануела Ернст (Manuela Ernst), керівник проєкту в Дослідному інституті АО в Давосі (ARI) виступлять з доповіддю, присвяченою цифровим технологіям в післяопераційному лікуванні в ортопедії та оцінці потенційних способів впровадження технічних розробок в післяопераційне лікування на прикладі нової розробки ARI – системи імплантатів для об’єктивних даних про стан загоєння.

Долучайтесь до Davos Digital Forum, пряма трансляція з фонду AO Foundation, з 09:00 до 13:00 CET 28 січня. Більше інформації та форма безкоштовної реєстрації тут.



Інші матеріали