«AO Davos Courses 2020» Погляд в минуле: головна особливість і повний успіх курсів

      

У 2020 році, вперше в історії, курси AO Davos проводилися тільки в онлайн форматі, що стало поворотним моментом всієї історії АО і АО Травма.

Опублікований: 27.03.2021

Джерело: https://aotrauma.aofoundation.org/about-aotrauma/news/news-2021/2021_02-successful-ao-davos-courses-2020

AO Davos Courses 2020. Погляд в минуле: головна особливість і повний успіх курсів

У 2020 році, вперше в історії, курси AO Davos проводилися тільки в онлайн форматі, що стало поворотним моментом всієї історії АО і АО Травма. Свій внесок внесли дванадцять дуже цікавих онлайн курсів по декільком кращим напрямками травматології та ортопедії. Під час проведення головного щорічного заходу АО, АО Травма забезпечила ультрасучасний рівень навчання, підтвердивши своє лідерство в розробці кращих в своєму роді освітніх продуктів, незважаючи на розпал пандемії COVID-19.

Протягом усього минулого року доступ як хірургів, так і викладачів до очного навчання і особистого спілкування був сильно обмежений через пандемію, і попит на способи передачі досвіду, що припускають особисту взаємодію, докладні обговорення і ефективну оцінку результатів навчання дуже виріс. Саме тому «золотий стандарт», курси АО в Давосі в 2020 році, проведені після всесвітнього конгресу АО у вересні 2020 року, викликали великий інтерес.

Довгі листи очікування підтвердили, що базовий і розширений курси просто незамінні. Впровадивши інноваційний формат навчання, АО Травма змогла компенсувати недолік особистого спілкування і живих заходів: очних лекцій, інтерактивних дискусійних груп і оцінки навчання, які до цього завжди припускали тісний контакт між викладачами та учасниками.

Всі 647 учасників курсів АО Травма оцінили перші в історії курси АО Давос проведені повністю онлайн майже так само високо, як і минулорічні очні заходи (4,15).

 

«AO Davos Courses 2020» Погляд в минуле: головна особливість і повний успіх курсів «AO Davos Courses 2020» Погляд в минуле: головна особливість і повний успіх курсів

 

Формат онлайн дозволив розширити аудиторію курсів. Наприклад, учасники з небагатьох країн, в тому числі ті, яких спонсорує фонд AO Alliance Foundation, не змогли б приїхати до швейцарського міста Давос, а зараз вони увійшли в сім'ю АО і змогли особисто відчути його дух.

Обговорення з професіоналами тем, що не стосуються клінічних випадків, відбувалися при великій кількості відвідувачів під час додаткових заходів і сесій з обміну досвідом. AO TV знайомило учасників з викладацьким складом АО Травма, транслюючи цікаві інтерв'ю про їх захоплення, інноваційні проекти і про те, як АО Травма допомагає вдосконалювати лікування пацієнтів в їхній країні.

Викладачі високо оцінили наповненість програми і дуже хорошу взаємодію один з одним і з учасниками, а також відзначили відмінну організацію курсів. Вони прийшли до висновку, що всі, хто був пов'язаний з організацією заходу, виконали велику роботу, щоб курси АО в Давосі 2020 стали унікальним і досконалим досвідом навчання.

АО Травма з нетерпінням чекає майбутніх зустрічей. Не пропустіть наші наступні заходи. Слідкуйте за подробицями підготовки Всесвітнього конгресу АО Травма 2021, який запланований на 19-22 серпня 2021 року в Майямі, Флорида, США.

 

«AO Davos Courses 2020»  Взгляд в прошлое: главная особенность и полный успех курсов«AO Davos Courses 2020»  Взгляд в прошлое: главная особенность и полный успех курсов«AO Davos Courses 2020»  Взгляд в прошлое: главная особенность и полный успех курсов


Інші матеріали