3-6 грудня 2020 «Гібридні» курси АО Давос

«Гібридні» курси АО Давос 2020 – найкраще очне та онлайн навчання

Опублікований: 08.07.2020

АО Давос 2020

Для збільшення аудиторії своїх освітніх курсів, АО залучає цифрові технології та оголошує про впровадження нового, змішаного формату, який буде використано під час проведення курсів АО Давос 2020. Цей знаковий захід призначено на 3-6 грудня. В ньому об’єднуються найкращі очні курси та неймовірні можливості онлайн доступу до навчання.

Завдяки змішаному підходу до проведення, курси AO Davos Courses 2020 зможуть запропонувати учасникам з усього світу можливість повчитися у світил як особисто, відвідавши Давос, так і віддалено, з будь-якої точки світу.

АО Давос 2020

       “Ми знаємо, що навчання – тет-а-тет, в аудиторії або в онлайн режимі – це ключ до підвищення ефективності роботи хірурга, а курси АО Давос 2020 – це унікальна можливість навчатися у найкращих та об’єднуватися з найкращими, незалежно від того, приєднаєтесь Ви до нас у Давосі особисто чи онлайн».

Роберт МакГвайр, президент Фонду АО

“COVID-19 обмежив можливості для навчання хірургів та інших працівників операційної, але потреба у високій якості медичної освіти залишилась», - сказав Президент АО Роберт МакГвайр. «Ми знаємо, що навчання – тет-а-тет, в аудиторії або в онлайн режимі – це ключ до підвищення ефективності роботи хірурга, а кукрси АО Давос 2020 – це унікальна можливість навчатися у найкращих та об’єднуватися з найкращими, незалежно від того, приєднаєтесь Ви до нас у Давосі особисто чи онлайн».

Курси в Давосі, як головний щорічних захід АО з 1960 року – це незрівняна можливість навчатися – у місті Давос – у всесвітніх авторитетів у царині лікування травм та захворювань опорно-рухового апарату. З появою онлайн курсів величезна кількість людей в усьому світі отримають повний доступ до заходів, запланований на період проведення курсів АО Давос 2020.

Докладна інформація про курс та окремі заходи доступна онлайн, що дасть Вам змогу узгодити участь у курсах з Вашими планами та побажаннями.

Окрім звичайної сертифікації АО та актуального навчання, акредитованого за системою СМЕ, курси АО Давос 2020 мають цілий ряд додаткових освітніх можливостей та переваг: спілкування тет-а-тет з лідерами спеціальності, можливість попрацювати з колегами та членами спільноти АО, доступ до інформації про найновіші віяння у хірургії черепа, хребта, щелепо-лицевій хірургії, травматології та ветеринарії.

Реєстрація розпочинається у серпні. Подробиці на нашому сайті.

АО Давос 2020

Не пропустіть!

Реєстрація розпочинається у серпні - Докладніше


Інші матеріали