Global Spine Congress 5-8 травня 2021

Розпочинається період подання тез учасників всесвітнього конгресу з питань хребта «Global Spine Congress», що відбудеться 5-8 травня в місті Париж, Франція

Опублікований: 09.09.2020

Global Spine Congress.

Конгрес буде проводитись в м. Париж, Франція, з 5 по 8 травня 2021 року в гібридному форматі.

Global Spine Congress буде проводитись в м. Париж, Франція, з 5 по 8 травня 2021 року в гібридному форматі

Щоб підняти обмін медичною інформацією на більш високий рівень, організатори конгресу GSC впроваджують новий, гібридний формат його проведення. Так, захід, запланований на 5-8 травня в місті Париж, Франція, буде однаково корисний як для тих, хто відвідає його особисто, так і для тих, хто прийме рішення приєднатись до нього віртуально.

На додачу до онлайн-складової конгресу, ми зможемо забезпечити доступ до усього діапазону заходів навіть більшій кількості учасників. Незалежно від обраної форми, учасники матимуть змогу долучитись до наших ексклюзивних можливостей та освітніх пропозицій, які є традиційними для наших зустрічей. 

 

Джефрі Ц. Ван, Голова Global Spine Congres

 

Наш новий змішаний формат GSC 2021 дасть нам можливість транслювати наукові доробки аудиторії набагато ширшій, ніж у попередні роки, а також дозволить охопити тих фахівців з питань хребта, які зазвичай не можуть відвідати GSC та поділитись своїми науковими здобутками.” Джефрі Ц. Ван, Голова «Global Spine Congress»

 

15 вересня 2020 року буде розпочато прийом тез доповідей

Новий гібридний формат зустрічі GSC надає доповідачам можливість презентувати свій доробок набагато ширшій аудиторії фахівців з питань лікування хребта. Прийом тез доповідей буде розпочато 15 вересня 2020 року.

Повний перелік категорій та тем доступний за посиланням.

Під час GSC 2021 учасники матимуть можливість обирати спосіб презентацій своєї доповіді: особисто на нашій зустрічі в Парижі або онлайн, крім того, така можливість буде доступна ще деякий час протягом цього року.

Прийняті тези доповідей будуть опубліковані у спеціальному додатку до «Global Spine Journal» - прекрасна можливість привернути увагу до Вашого наукового доробку через авторитетний відкритий профільний журнал, присвячений проблемам хребта.

Зустріч GSC – це не лише наукова програма всесвітнього рівня, але й визначний форум для обміну ідеями, спілкування з колегами, планування подальших досліджень, технік та технологій хірургії хребта. Більше інформації за посиланням: GSC 2021 website.
 

Детальна інформація про GSC 2021 в гібридному форматі дуже скоро буде оприлюднена на нашому сайті.

 
З нетерпінням чекаємо зустрічі з Вами в Парижі або онлайн!

Колектив «Global Spine Congress»

 


Інші матеріали