Курси АО в Давосі - 03-06 грудня 2020

      

03-06 грудня 2020 року - Курси АО в Давосі 2020: сміливо, свіжо, успішно. COVID-19 змінив формат, але не дух події!

Опублікований: 18.12.2020

Вперше проведені в 1960 році, курси АО Давос широко відомі серед практикуючих медиків та вчених не тільки тим, що надають навички, необхідні щоб стати кращими лікарями та дослідниками, а й своєю водночас професійною та неформальною атмосферою. Фахівці з усього світу щороку відвідують Давос не лише щоб навчатись у лідерів своєї галузі, але й заради особистої зустрічі з ними.

Однак цей рік суттєво відрізнявся від попередніх.

Через пандемію Covid-19, ювілейний 60-річний курс вперше за всю історію було повністю проведено в інтернеті. Курс було суттєво ущільнено: замість звичних двох тижнів, цей флагманських освітній захід тривав чотири дні і включав 20 курсів та п’ять вебінарів.

Віртуальне середовище виявилось обнадійливо знайомим для учасників попередніх курсів, адже це – цифрова копія вестибюлю Конгрес-центру Давосу, який тривалий час був місцем проведення, центральна відправна точка, з якої учасники могли дістатись різних віртуальних просторів і вивчити усе запропоноване АО.

Під час навчальних сесій в прямому ефірі учасників курсів АО Давос ознайомлювали з новітніми інноваціями, які вже схвалені для використання в клінічних умовах. 

В Аудиторії учасники могли за запитом отримати доступ до високоякісного відео від AO TV, де протягом усього заходу здійснювалась жива трансляція, включно з церемонією відкриття, хірургічними відео та вебінарами.

У залі для колективної роботи щодня проводились навчальні сесії, і кожен мав можливість взаємодіяти з провідними доповідачами та з іншими учасниками. У Виставковому залі учасники мали нагоду познайомитись зі стратегічними партнерами та спонсорами АО.

Визначною рисою курсів АО Давос протягом усіх шістдесяти років було те, що вони надавали можливість практикуючим лікарям з будь-якої токи світу безпосередньо співпрацювати з лідерами галузі та членами АО інших медичних спеціалізацій. Цього  також вдалося досягти у віртуальному просторі завдяки myAO, безпечній цифровій платформі, на якій хірурги та дослідники можуть спілкуватись, обмінюватись фактами та знаннями. myAO також дозволяє всім долученим до неї продовжувати спілкуватись на навчатись протягом року після завершення курсів АО Давос.

Відповідаючи на виклики пандемії, АО скористалась нагодою, щоб охопити нову аудиторію. Оскільки, вперше в історії, до заходу можна повністю приєднатись із будь-якої точки світу, шанс долучитись до духу АО Давос отримало більше ніж будь-коли осіб з більшої ніж будь-коли кількості країн.

Прагнення приєднатись до заходу було яскраво засвідчено кількістю присутніх, що перевищила 7000 осіб з учасників з усього світу.

 

Курси АО Давос 2020 - за лаштунками

 



Інші матеріали